OSTALE  KOLUMNE

Želite li redovito primati obavijesti o novim kolumnama, to možete učiniti ovdje:

Po Virginiji Satir, čovjeku su potrebna četiri zagrljaja na dan da bi preživio, pet do šest zagrljaja da mu učine život dužim i ljepšim, osam zagrljaja je potrebno da bi se održao i dvanaest zagrljaja na dan da bi napredovao.

Jeste li Vi danas zagrlili nekoga?

DRAGI KLIJENTI

Došlo je vrijeme prilagodbe...


S obzirom na novonastalu situaciju u državi i svijetu, došao je trenutak da očuvamo naše zdravlje i zdravlje naših bližnjih. Zbog toga sam donijela odluku da od danas individualno savjetovanje, coaching i duboku relaksaciju radim on-line preko Skypa ili Wassapa.


Nekima od Vas je već poznato kako izgledaju on-line seanse sa mnom, a za neke će ovo biti tek upoznavanje sa novom dimenzijom rada. Ukoliko Vam to ne bude odgovaralo, odgoditi ćemo seanse dok se situacija ne primiri. U svakom slučaju i dalje sam Vam telefonska podrška i slobodno mi pišite kao i do sada. Ovom prilikom želim posebnu podršku dati mojim klijentima pomorcima koji su odvojeni od svojih najmilijih te moraju ostati smireni i fokusirani na posao, a u mislima su sa svojom obitelji. Nije lako, no ja vjerujem u Vas i proći ćemo ovo zajednički. Iako ste daleko, niste sami.
Ako imate bilo kakvo pitanje slobodno se javite, tu sam za Vas.


Ursula Your Personal Coach

DRUŠTVENE MREŽE:

  • Instagram
  • LinkedIn

Vrati me na vrh

Proudly created by Ursula.© 2016