top of page

WALT DISNEY STRATEGIJA USPJEHA

Svi mi imamo snove.

No često, naši snovi ostanu upravo to - samo želje.


Što bi bilo kada bih vam rekla da postoji konkretna strategija pomoću koje možete svoje želje pretvoriti u jasne ciljeve?

A te ciljeve možete ostvariti slijedeći određene korake.


No pitanje je, želite li?

Upravo ćete na ovoj online radionici iz udobnosti vlastitog doma, raditi na vašim željama koje ćemo konkretizirati i postaviti ih kao ciljeve. Napraviti ćete svoju shemu te razraditi plan i konkretnu strategiju.


Koristiti ćemo se NLP alatima odnosno Disneyevom strategijom uspjeha i kreativnosti gdje ćete definirati svoj cilj i proći ga kroz tri uloge.

Osvjestiti ćete koja je vaša prevladavajuća uloga, u kojoj ulozi se bolje snalazite, a u kojoj malo manje, te kako da ih sve tri podjednako razvijete.

Kroz te različite uloge provesti ćete zadani cilj, kreirati vlasiti plan i dobru strategiju koju možete u realnom vremenu pretvoriti u stvarnost.


Ovu strategiju uspjeha i kreativnosti primjenjivao je i sam Walt Disney koji je imao vrlo snažnu imaginaciju te sposobnost istovremenog igranja triju uloga. To mu je omogućilo da kroz balansiranje mašte i strategije ostvari sve svoje snove i želje te ih pretvori u stvarnost. Zbog modeliranja Walta Disneya ova NLP tehnika se upravo i zove ''Disneyeva strategija uspjeha i kreativnosti.''

Ukoliko želite naučiti na koji način je to činio Walt Disney te kako vi možete svoje želje pretvoriti u konkretne ciljeve, a ciljeve u strategiju i plan, prijavite se OVDJE na radionicu. Ova strategija je primjenjiva na svim životnim područjima.Walt Disney je rekao:


"Svi snovi se mogu ostvariti ako imamo hrabrosti ići u potragu za njima."Pitanje je da li ste vi spremni ostvariti ono što ste zamislili?


Vrijeme održavanja radionice: Utorak 07.07.2020 od 18:30 do 21:00 h.

Mjesto radionice: Vaš vlastiti dom - online preko Zooma.

Cijena radionice: 200,00 kn


Broj mjesta je ograničen zbog individualnog pristupa i kvalitete održavanja radionice. Nakon završetka dobivate potvrdu o uspješnom svladavanju Disneyeve strategije uspjeha i kreativnosti.


Sve informacije i obvezna prijava preko kontakt obrasca na web stranici.


Kreirajmo i postignimo uspjeh zajedno!


Ursula - Your Personal Coach

Comments


Ti imaš sve odgovore.

bottom of page