top of page

VAŽNA OBAVIJEST

Dragi klijenti,

Neki od Vas mi šalju poruke i zovu sa brigom da li ću i dalje raditi seanse. Nekima se povećavaju napadaji panike zbog novonastale situacije u zemlji i inozemstvu, te osjećaja prisile na potencijalne promjene koje općenito najčešće i ne ljubimo previše u životu.

Nema potrebe da brinete, i dalje radim kao i do sada.

Ukoliko je nekima potrebna dodatna psihološka podrška, slobodno se javite - tu sam.

Ako imate virozu ili ste prehlađeni, slobodno se javite telefonski i prebaciti ćemo termin ili odraditi isti putem Skypa ili Wassapa.

Povezani smo i dalje svakako.

Neki od Vas su upućeni u konkretne tehnike što učiniti kada prepoznate stanje anksioznosti ili da bi Vas mogla obuzeti panika. Te tehnike primjenjujte i dalje, a ukoliko ste zaboravili, javite se i ponovno ću Vam objasniti. To vrijedi za sve moje dosadašnje klijente.

Molim Vas, zbog Vašeg mentalnog zdravlja i stresa koji se u krajnjem slučaju manifestira na Vaše fizičko tijelo, da se probate što manje "kačiti" na misli koje Vam stvaraju emocionalni stres.

Smanjite na minimum gledanje i slušanje vijesti ako uočite da se nakon toga osjećate jako loše, jer i kroz medije postoji psihološki faktor stresa koji dopire do Vas.

Probajte ovo promatrati kao pozitivnu situaciju gdje se možete posvetiti svojoj obitelji i odnosima unutar istih. Tempo života je malo usporio no probajte ga iskoristiti i vrijeme posvetiti Vama važnim stvarima.

Perite ruke, pridržavajte se pravila i držite osnovnu higijenu.

Čuvajte se!



Ursula Your Personal Coach

Ti imaš sve odgovore.

bottom of page